Toegankelijkheid

Our Policy

Prudential streeft ernaar een website te bieden die toegankelijk is voor al onze klanten. Wij werken er momenteel hard aan om onze website toegankelijker te maken voor alle gebruikersgroepen. We hebben daarom geïnvesteerd in advies van een gespecialiseerd bedrijf om te begrijpen hoe we dit het best kunnen aanpakken.

We hebben de volgende toegankelijkheidsvoorzieningen op deze website geïmplementeerd om het gebruik ervan door mensen met een beperking te vergemakkelijken.

Access Keys

We hebben toegangstoetsen geïntroduceerd, zodat u met enkel het toetsenbord op deze website kunt navigeren. Deze volgen de aanbevelingen van de overheid voor de toewijzing van toegangstoetsen. Om de toegangstoetsen te gebruiken, drukt u op alt + de relevante letter/cijfertoets en vervolgens op enter. Bijvoorbeeld om de startpagina te openen, drukt u op alt + 1 en vervolgens op enter.

Toegangstoetsen

Link naar

1

Startpagina

2

Nieuws

3

Sitemap

8

Wettelijke informatie

9

Contact

0

Toegankelijkheid

S

Verdergaan naar inhoud

N

Verdergaan naar navigatie

PDF-documenten

Om PDF-documenten te lezen hebt u de software Adobe Reader nodig. Download Adobe Reader hier.

Al onze pdf's worden momenteel gemaakt met de Adobe 5-software. We bekijken op dit moment een upgrade van deze software, zodat onze PDF-bestanden over meer toegankelijkheidsvoorzieningen beschikken. In de tussentijd kunt u de toegankelijkheidshulpmiddelen van Adobe gebruiken om u te helpen bij het lezen van PDF-inhoud. Raadpleeg de toegankelijkheidshulpmiddelen van Adobe voor meer informatie over deze hulpmiddelen.

Links

We hebben geprobeerd zinvolle termen te gebruiken voor linknamen in plaats van de term 'klik hier' te gebruiken, zodat u weet waar een link u naartoe brengt als u ondersteunende technologieën gebruikt, zonder dat u erop hoeft te klikken.

Images

Alle afbeeldingen bevatten alternatieve teksttags die de inhoud van de afbeelding beschrijven voor personen die ondersteunende technologieën gebruiken.

Javascript

Javascripts zijn kleine programma's die in webpagina's worden ingebouwd om extra functies toe te voegen, zoals formuliervalidatie. JavaScript wordt gebruikt op bepaalde delen van de website, met name de beveiligde delen. De meeste browsers ondersteunen JavaScript. Als uw browser JavaScript niet ondersteunt, zult u geen toegang hebben tot bepaalde interactieve delen van de website of tot sommige online hulpmiddelen zoals rekenmachines.