We willen onze website toegankelijk maken voor iedereen.

Het verbeteren van de toegankelijkheid en bruikbaarheid is de kern van de manier waarop we onze digitale ervaringen vormgeven. We willen een ervaring creëren die gemakkelijk te gebruiken is door mensen van alle niveaus.

We hanteren een universele ontwerpbenadering, in de wetenschap dat door ervoor te zorgen dat we de fundamenten van de toegankelijkheid goed krijgen, het een positieve verbetering zal zijn voor al onze gebruikers en daarom gewoon deel gaat uitmaken van ons ontwerpproces.

mandg.com is flexibel en aanpasbaar aan de behoeften of voorkeuren van verschillende gebruikers en is toegankelijk via een verscheidenheid aan verschillende technologieën, waaronder mobiele apparaten of ondersteunende technologieën.

Als onderdeel van ons streven naar toegankelijkheid zorgen we ervoor dat onze website compatibel is met:

  • Recente versies van populaire schermlezers
  • Besturingssysteem schermloepen
  • Spraakherkenningssoftware
  • Spraakpakketten voor het besturingssysteem

Toegankelijkheidsrichtlijnen voor webinhoud (WCAG) 2.1 AA-standaard

Deze site is ontworpen om te voldoen aan Level AA van de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1. Wij maken gebruik van hun 4 kernprincipes en daarom moet onze site ook hetvolgende zijn:

Waarneembaar - Informatie- en gebruikersinterfacecomponenten moeten op een voor de gebruiker waarneembare manier gepresenteerd kunnen worden.

Operationeel - De componenten van de gebruikersinterface en de navigatie moeten kunnen worden bediend.

Begrijpelijk - De informatie en de werking van de gebruikersinterface moeten begrijpelijk zijn

Robuust - De inhoud moet robuust genoeg zijn om betrouwbaar te kunnen worden geïnterpreteerd door een grote verscheidenheid aan gebruikers, met inbegrip van ondersteunende technologieën.

We zijn altijd op zoek naar manieren om onze toekomstige website-ervaringen te verbeteren en als u iets ziet dat beter kan, horen we dat graag van u.