Wereldwijde experts in vastrentende beleggingenWij staan bekend als een van de toonaangevende vastrentende beleggers in Europa, met een van de grootste teams van kredietresearchers in de sector. Wij kunnen bogen op een lange geschiedenis als actief belegger op zowel de bedrijfs- als de staatsobligatiemarkten. Wij stimuleren een cultuur van permanente innovatie op basis van de steeds veranderende behoeften van onze klanten, met een grote nadruk op partnerschap en samenwerking.

Onze vastrentende beleggingsmogelijkheden

Wij hebben een lange geschiedenis op het gebied van vernieuwingen in vastrentende beleggingen. In deze korte video met Jim Leaviss, CIO van vastrentende beleggingen, komt u meer te weten over de belangrijkste aspecten van deze beleggingscategorie bij M&G.

Expertise in staats- en bedrijfsobligaties

Scala van vastrentende strategieën

Uitgebreide interne onderzoekscapaciteiten

300 +

Experten in FI

40 +

kredietanalisten

143

€ Mlrd AUM

Bron: M&G, beheerde activa in staatsobligaties per 30 juni 2023.

Opmerking: Met Experten in FI (Fixed Income) bedoelen we professionals die actief zijn in beleggingen in vastrentende producten, waaronder fondsenbeheerders, portefeuillebeheerders, analisten, specialisten en handelaars.

Onze vastrentende mogelijkheden
 

Vermogen onder beheer in staatsobligaties

Volgens vermogenscategorie (%)


Bron: M&G, 30 Juni 2023

Wereldwijde voetafdruk voor vastrentende beleggingen

Dankzij onze beleggingsspecialisten over de hele wereld kunnen wij veelbelovende kansen op de wereldwijde vastrentende markten opsporen.

 

 

Bron: M&G, 30 juni 2023. De cijfers hebben betrekking op alle vastrentende beleggingsinstrumenten binnen het spectrum van vastrentende overheidseffecten, alternatieve privéactiva, zorgvuldig beheer en duurzaamheid.

Gerelateerde Inzichten