Aandelen

Wie zijn we?

Als pioniers van de eerste Britse beleggingsmaatschappij hebben we sinds 1931 een bedrijf en reputatie opgebouwd rond beleggingsintegriteit, originele denkwijzen en innovatie. 

Vandaag de dag omvatten onze capaciteiten actief beheerde en systematische strategieën en zijn we een van de hoogst gewaardeerde vermogensbeheerders voor verantwoord en impactbeleggen. 

Wat doen we?

Als actieve beleggers benaderen we beleggen in aandelen op basis van overtuiging en met een langetermijnperspectief. Wij zijn ervan overtuigd dat aandelenkoersen in de loop der tijd aangestuurd worden door de kerncijfers van een bedrijf en niet door economische cycli of beurssentiment. 

Met actief beheer willen we de beste rendementen leveren aan beleggers die streven naar kapitaalgroei en inkomen.

Hoe doen we dat?

Onze cultuur combineert flair met discipline om de best mogelijke risico-rendementsresultaten voor onze klanten te behalen.

Income

Aandelenstrategieën gericht op het leveren van inkomen, door wereldwijd, regionaal of in specifieke markten te beleggen

M&G (Lux) Global Dividend Fund

M&G (Lux) Global Listed Infrastructure Fund

M&G (Lux) North American Dividend Fund

Growth

Aandelenstrategieën die zich richten op groei door wereldwijd, regionaal of in specifieke markten te beleggen

M&G (Lux) Asian Fund

M&G (Lux) Global Emerging Markets Fund

M&G (Lux) Global Maxima Fund

M&G (Lux) Global Themes Fund

M&G (Lux) Japan Fund

M&G (Lux) Japan Smaller Companies Fund

Value

Aandelenstrategieën die met behulp van een waardebenadering op zoek gaan naar wereldwijde of regionale kansen en kansen op specifieke markten

M&G (Lux) European Strategic Value Fund

M&G (Lux) North American Value Fund

ESG

Aandelenstrategieën die ontwikkeld zijn om aan een ESG-doelstelling te voldoen of een aan ESG gerelateerd resultaat te behalen, of die beheerd worden conform ESG-criteria die binnen de beleggingsstrategie worden toegepast

M&G (Lux) Climate Solutions Fund

M&G (Lux) Global Listed Infrastructure Fund

M&G (Lux) Global Sustain Paris Aligned Fund

M&G (Lux) Positive Impact Fund

M&G (Lux) Pan European Sustain Paris Aligned Fund

 

Dit is een reclame. Raadpleeg het prospectus en het document essentiële beleggersinformatie voordat u een beleggingsbeslissing neemt. De waarde van de activa van het fonds kan dalen en stijgen. Dit betekent dat de waarde van uw belegging zowel kan dalen als stijgen en dat u mogelijk minder terugkrijgt dan het oorspronkelijk door u belegde bedrag. De meningen die in dit document worden uitgedrukt, mogen niet worden beschouwd als een aanbeveling, advies of voorspelling. Resultaten uit het verleden vormen geen indicatie voor toekomstige resultaten. Let op: beleggen in dit fonds betekent het verwerven van rechten van deelneming of aandelen in een fonds, en niet in een bepaald onderliggend actief, zoals gebouwen of aandelen van een bedrijf, aangezien dit alleen de onderliggende activa zijn die eigendom zijn van het fonds.

Contacteer het team