Expertise en innovatie in aandelen samenbrengen

Met bijna 100 jaar ervaring, een combinatie van diepgaande expertise en innovatief denken, hebben we een reeks wereldwijde, regionale en thematische aandelenstrategieën ontwikkeld om te voldoen aan uiteenlopende beleggingsdoelen.

Onze wereldwijde aandelencapaciteiten

Wij hebben een lange traditie van actief beleggen in aandelen. Met aandelenbeleggingsexperts in Azië, Europa en de VS zijn wij in staat om de diverse en interessante opportuniteiten te ontdekken die zich voordoen in markten over de hele wereld.

Ontdek in deze video met Fabiana Fedeli, CIO Equities, Multi Asset en Sustainability, hoe we wereldwijd aantrekkelijke opportuniteiten op de aandelenmarkt proberen te identificeren.

Expertise in verschillende regio's, sectoren en thema's

Gediversifieerde oplossingen voor uiteenlopende beleggingsbehoeften

Actief proces met diepgaande analyse en ESG-integratie

70 +

professionele beleggers

16

jaar ervaring

56.5 mld

beheerd vermogen

Bron: M&G Investments, 30 juni 2023. Beleggingsprofessionals zijn onder andere beleggingsteams, centrale aandelenanalisten, assistenten van fondsbeheerders en beleggingsspecialisten.

Onze aandelenoplossingen

Aandelenstrategieën die rendement willen behalen door te beleggen in Azië-Pacific

Aandelenstrategieën die rendement willen behalen door te beleggen in Europa

Aandelenstrategieën die zijn ontworpen om een meetbare positieve impact te hebben naast een financieel langetermijnrendement

Aandelenstrategieën die zijn ontworpen om langetermijnrendementen te leveren met criteria op het gebied van milieu, maatschappij en goed bestuur (ESG) die worden toegepast binnen de beleggingsstrategie, of expliciet naast een ESG-gerelateerde doelstelling

Aandelenstrategieën die rendement willen behalen door te beleggen in de VS

De waarde van de activa van het fonds kan dalen en stijgen. Dat betekent dat de waarde van uw belegging zowel kan dalen als stijgen en dat u mogelijk minder terugkrijgt dan het oorspronkelijk door u belegde bedrag. Dit is reclame. Gelieve het prospectus van en het essentiële-informatiedocument (EID) te raadplegen alvorens een definitieve beleggingsbeslissing te nemen.

Totale activa onder beheer

Per regio (€ mld)

Bron: M&G Investments. Beheerd vermogen per 30 juni 2023. Omvat beheerd vermogen van converteerbare obligaties (€ 1,13 mld) in wereldwijde regio. Valuta EUR. Uitsplitsing per regio per belegde activa. Niet door de accountant gecontroleerde gegevens.

Kwartaalvooruitzichten
aandelen en multi-activa

Lees het laatste rapport (In het Engels)