Over ons

Wie zijn wij?

M&G Investments is een wereldwijde vermogensbeheerder die al bijna 90 jaar lang klanten en cliënten bedient sinds de lancering van het allereerste Europese beleggingsfonds in 1931. 

We maken deel uit van M&G plc, een familie van merken, die allemaal achter dezelfde ambitie staan: het beheren van de beleggingen van onze klanten zodat ze het leven kunnen leiden dat ze willen, terwijl we ernaar streven om de wereld onderweg een beetje beter te maken.

Wat doen wij?

Wij geloven dat het onze financiële beslissingen zijn die het grootste potentieel hebben om de verandering in de wereld te bewerkstelligen die we allemaal willen zien.

Door actief beleggingsbeheer op lange termijn bouwen we oplossingen rond wat voor onze klanten en klanten het belangrijkst is. We zoeken naar de beste mogelijkheden om te beleggen in een breed scala aan beleggingscategorieën, voor mensen die het belangrijk vinden hoe hun geld wordt belegd.

Wij beheren een vermogen van €358 miljard (per 30 juni 2022) in aandelen, multi-asset, vastrentende waarden, onroerend goed en liquide middelen voor onze klanten en cliënten in het Verenigd Koninkrijk, Europa en Azië.

Hoe beleggen wij?

Een duurzame toekomst creëren

We erkennen dat klanten en klanten steeds vaker hun investeringen willen afstemmen op hun milieu- en sociale waarden en we hebben een reeks Planet+ fondsen die het potentieel hebben om aan deze behoefte te helpen voldoen.

Daarom worden onze beleggingsbeslissingen ondersteund door ons engagement om op een verantwoorde manier te beleggen. We ondersteunen de financiële doelstellingen van onze klanten en opdrachtgevers door te streven naar een concurrerend langetermijnrendement, terwijl we tegelijkertijd werken aan onze missie om de planeet te helpen om één investering tegelijk te doen. 

Positieve impact nastreven 

We willen de wereld verbeteren door zorgvuldig te investeren. Onze actieve benadering van het beheer van geld houdt rekening met een breed scala aan milieu-, sociale en governance-factoren (ESG) die van invloed kunnen zijn op onze beleggingen. 

Daarom gaan we direct in gesprek met de bedrijven waarin we beleggen. We ondersteunen hen in hun missie om het leven van mensen te verbeteren, de samenleving sterker te maken en onze planeet te beschermen. Anderen helpen om groener, verantwoordelijker en duurzamer te worden. 

We zijn toegewijd aan het bieden van kwaliteitsvolle investeringsoplossingen en investeren op de juiste manier, om zo onze ambities voor een meer positieve toekomst te ondersteunen. Niet alleen voor onze klanten en opdrachtgevers, maar ook voor onze planeet. We willen allemaal een betere toekomst voor de volgende generatie creëren. 

De waarde en de inkomsten van een fonds zullen zowel dalen als stijgen. Hierdoor zal de waarde van uw belegging zowel dalen als stijgen en kunt u mogelijk minder terugkrijgen dan u oorspronkelijk belegd had.

Wij kunnen u geen financieel advies geven. Als u twijfelt over de geschiktheid van uw belegging, neem dan contact op met uw financieel adviseur.

Planeet+fondsen

Beleggen voor een positieve toekomst

Contacteer het team