M&G Investments

Een vermogensbeheerder die wereldwijd de punten met elkaar verbindt om investeringskansen te ontdekken

Verschillende perspectieven, diepgaande kennis

We hebben een wereldwijd netwerk van beleggingsteams die onderzoekscapaciteiten van wereldklasse en de uiteenlopende ervaringen en inzichten van experten in verschillende beleggingscategorieën met elkaar verbinden.

Bij M&G Investments handelen onze beleggingsteams onafhankelijk, delen ideeën en nieuwe perspectieven met elkaar om tot betere beslissingen te komen, innovatie aan te wakkeren en investeringskansen voor onze klanten te identificeren. 

Wij noemen dit Intelligence Connected.

Aanzienlijke schaalgrootte en wereldwijde aanwezigheid

We maken deel uit van M&G plc, een internationaal spaar- en beleggingsbedrijf, met als gezamenlijk doel om iedereen echt vertrouwen te geven om hun geld aan het werk te zetten.

Wij bieden toegang tot een breed scala aan mogelijkheden die zowel publieke als private activa omvatten, waaronder vastrentende waarden, aandelen, multi-asset, vastgoed, private credit, infrastructuur en private equity.

Wereldwijd beheren we meer dan €361 miljard namens individuele en professionele beleggers, waaronder banken, pensioenfondsen, verzekeraars, staatsinvesteringsfondsen, family offices en adviseurs.   

We behoren tot de grootste beheerders van privévermogen in Europa.  We staan ook bekend om onze wereldwijde expertise op het gebied van vastrentende waarden, onze lang trackrecord op het gebied van multi-asset oplossingen en onze sterke reputatie op het gebied van innovatieve aandelen, waaronder een groeiend aanbod van op duurzaamheid gerichte thematische aandelenfondsen.

Deze schaalgrootte kan ons een ongeëvenaarde toegang geven tot beleggingskansen op publieke en private markten.  We bieden een breed scala aan fondsen en oplossingen op maat voor onze klanten, waaronder gesegregeerde mandaten, joint ventures en co-investeringsmogelijkheden.  

160 mld

Publieke Vastrentende Waarden

84 mld

Private & Alternatieve Activa

108 mld

Aandelen en multi-asset

per 31.12.23

Gericht op onze klanten

Onze klanten staan centraal bij alles wat we doen.  En deze focus op hun behoeften wordt mogelijk gemaakt door onze structuur als onderdeel van M&G plc. Geld beheren voor onze interne klant zorgt voor een sterke afstemming van belangen en een goed begrip van de doelstellingen van onze klanten.  We gebruiken dit om langetermijnrelaties op te bouwen naarmate de behoeften in de loop der tijd veranderen, door middel van een sterke cultuur van samenwerking en innovatie.

We begrijpen ook dat het, naast het leveren van beleggingsprestaties, van cruciaal belang is om een uitzonderlijke klantenservice te bieden.  Of dit nu via evenementen, webcasts, marktcommentaar of performance updates is, onze prioriteit is om onze klanten op de hoogte te houden - wat de markten ook doen.  We delen ook regelmatig onze inzichten in beleggingsmarkten rechtstreeks vanaf de beleggingsvloer, zoals via onze bekroonde Bond Vigilantes blog.


Een sterke achtergrond van innovatie

M&G Investments is gebouwd op innovatie sinds de lancering van het allereerste beleggingsfonds in Europa in 1931.  Sindsdien zijn we blijven innoveren en hebben we ons aangepast aan een steeds veranderend beleggingslandschap.  We ontwikkelen onze capaciteiten voortdurend om onze klanten de beste beleggingskansen te bieden op openbare markten en in privéactiva.

 

 

Voordelen van onze structuur

Innovatie op publieke en private markten

Nieuwe mogelijkheden vormgeven, opbouwen van expertise, werven van talent en uitbreiden van het aanbod

Verzekering erfenissen

Inzicht in vereisten en diepgaande expertise in risicobeheer
 

Werken met verzekeraars en pensioenfondsen
 

Een langetermijnperspectief       

Voordelen van schaalgrootte

Hulpmiddelen - een van de grootste kredietonderzoeksteams in Europa voor zowel publieke als private markten
 

Ongeëvenaarde toegang tot publieke activa met bedrijven en private asset deal flow