Belangruke informatie

Met ingang van 1 februari 2023 is het Beleggingsbeleid voor het M&G (Lux) Dynamic Allocation Fund (het "Fonds") bijgewerkt zodat de Beleggingsbeheerder toegang heeft tot de Chinese A-aandelen via een QFI-licentie (Qualified Foreign Investor). Het maximale bedrag dat het Fonds mag beleggen in de Chinese A-aandelen en de Beleggingsstrategie zijn niet gewijzigd.

Het Fonds had eerder geen directe toegang tot de Chinese A-aandelen via Shanghai Hong Kong Stock Connect en de Shenzhen-Hong Kong Stock Connect (de "Stock Connects"). De Stock Connects geven toegang tot minder dan een derde van de Chinese aandelen en de beurs is op andere tijden geopend dan de reguliere Chinese beurzen, wat de toegang van het Fonds tot deze beurzen nog verder beperkt.

Dankzij de QFI-status, toegekend aan de Beleggingsbeheerder door de Chinese toezichtcommissie voor effecten, kan het fonds direct beleggen in Chinese beurzen. Hiermee wordt het beleggingsuniversum verbreed en kan de fondsbeheerder tijdiger beleggingskansen grijpen in overeenstemming met het Beleggingsbeleid van het Fonds.

Raadpleeg voor meer informatie de sectie “Specifieke QFI-risico’s voor China” in het Prospectus van het Fonds.

Het bijgewerkte Beleggingsbeleid kunt u vinden in het eerste Prospectus van het M&G (Lux) Investments Funds 1’s Prospectus, beschikbaar in de sectie Essentiële documenten op deze pagina.

Overzicht

Belangrijkste feiten

Kerndocumenten

Historische koersen

Fondsrisico’s

Fondskenmerken

Resultaten

De waarde en inkomsten uit het vermogen van het fonds zullen zowel dalen als stijgen. Hierdoor zal de waarde van uw belegging zowel dalen als stijgen. Er is geen garantie dat de doelstelling van het fonds zal worden verwezenlijkt en mogelijk krijgt u minder terug dan u oorspronkelijk hebt belegd. De resultaten uit het verleden vormen geen leidraad voor de toekomstige resultaten.

Cumulatieve resultaten

Prestatiescenario

Documenten