Converteerbare
obligaties    

Ons Converteerbare obligaties-team streeft naar maximale voor risico gecorrigeerde rendementen die de markt voor converteerbare obligaties biedt.

Ons Converteerbare obligaties-team profiteert van de voordelen van de speciale kenmerken van converteerbare obligaties door in te spelen op stijgende aandelenkoersen terwijl ze tegelijkertijd over een bepaalde mate van obligatie-achtige bescherming tegen koersdalingen van aandelen beschikken. We bieden een at-the-money converteerbare obligatiefonds dat beleggers het beste risico-rendementsprofiel voor deze vermogenscategorie wil bieden. Ons converteerbare obligatiefonds is beschikbaar in diverse aandelenklassen voor beleggers die in uiteenlopende valuta's beleggen.

De waarde van de activa van het fonds kan dalen en stijgen. Dat betekent dat de waarde van uw belegging zowel kan dalen als stijgen en dat u mogelijk minder terugkrijgt dan het oorspronkelijk door u belegde bedrag.

De waarde van beleggingen zal fluctueren, waardoor de waarden zowel zullen dalen als stijgen en u mogelijk niet het oorspronkelijke bedrag terugkrijgt dat u hebt geïnvesteerd. In het verleden behaalde resultaten zijn geen leidraad voor toekomstige resultaten.

M&G wereldwijd converteerbare obligatiefonds

M&G (Lux) Global Convertibles Fund

Contacteer het team