Converteerbare
obligaties    

Ons Converteerbare obligaties-team streeft naar maximale voor risico gecorrigeerde rendementen die de markt voor converteerbare obligaties biedt.

Ons Converteerbare obligaties-team profiteert van de voordelen van de speciale kenmerken van converteerbare obligaties door in te spelen op stijgende aandelenkoersen terwijl ze tegelijkertijd over een bepaalde mate van obligatie-achtige bescherming tegen koersdalingen van aandelen beschikken. We bieden een at-the-money converteerbare obligatiefonds dat beleggers het beste risico-rendementsprofiel voor deze vermogenscategorie wil bieden. Ons converteerbare obligatiefonds is beschikbaar in diverse aandelenklassen voor beleggers die in uiteenlopende valuta's beleggen.

De waarde van de activa van het fonds kan dalen en stijgen. Dat betekent dat de waarde van uw belegging zowel kan dalen als stijgen en dat u mogelijk minder terugkrijgt dan het oorspronkelijk door u belegde bedrag.

M&G wereldwijd converteerbare obligatiefonds

M&G (Lux) Global Convertibles Fund

Dit is een reclame. Raadpleeg het prospectus en het document essentiële beleggersinformatie voordat u een beleggingsbeslissing neemt. De waarde van de activa van het fonds kan dalen en stijgen. Dit betekent dat de waarde van uw belegging zowel kan dalen als stijgen en dat u mogelijk minder terugkrijgt dan het oorspronkelijk door u belegde bedrag. De meningen die in dit document worden uitgedrukt, mogen niet worden beschouwd als een aanbeveling, advies of voorspelling. Resultaten uit het verleden vormen geen indicatie voor toekomstige resultaten. Let op: beleggen in dit fonds betekent het verwerven van rechten van deelneming of aandelen in een fonds, en niet in een bepaald onderliggend actief, zoals gebouwen of aandelen van een bedrijf, aangezien dit alleen de onderliggende activa zijn die eigendom zijn van het fonds.

Contacteer het team